Предсједница Скупштине на Фестивалу родитељства: Породица је храм љубави

Предсједница Скупштине Главног града др Јелена Боровинић Бојовић отворила је јучe Фестивал pодитељства Породица фест, манифестацију која слави Међународни дан породице.

,,Породица је храм љубави и тврђава у којој сви треба да се осјећамо најсигурније”, истакла је Боровинић Бојовић.
Предсједница је указала на то да у данашње вријеме, које нас због убрзаног начина живота често удаљава једне од других, пажњу треба да вратимо на оне праве вриједности и посветимо се изградњи наших односа, толеранцији и разумијевању.

,,Важно је да у нашим породицама чувамо и успомене на своје претке. Јер све што радимо не вриједи ништа ако занемаримо љубав и посвећеност према својој породици својој д‌јеци и својим родитељима”, закључила је.

Фестивал родитељства је шесто издање највећег догађаја за д‌јецу и родитеље на отвореном у нашој земљи који организује Удружење Родитељи и његово социјално предузеће Креатива Лаб.

На Фестивалу д‌јеца су имала прилике да уживају у позоришним представама, музичким и плесним концертима, и у преко 50 креативних, едукативних, умјетничких, научних, читалачких и спортских радионица у различитим забавним активностима.