Borovinić Bojović okupila predstavnike mjesnih zajednica Trmanje i Piperi: Aktivno ćemo se baviti potrebama građana

Predsjednica Skupštine Glavnog grada, dr Jelena Borovinić Bojović inicirala je sastanak između mještana mjesnih zajednica Piperi i Trmanje, predstavnika Ministarstva odbrane i nadležnih službi Glavnog grada, sa ciljem da se riješe problemi ovih mještana prepoznatih prilikom terenske posjete Trmanju prošlog mjeseca.

Sastanku su prisustvovali predstavnik Ministarstva odbrane, Vojske Crne Gore komandir Nikola Knežević, predstavnica Vodovoda i kanalizacije, Darinka Radojičić, direktrica Direkcije za imovinu, Milica Kadović, predstavnica preduzeća Komunalnih usluga, Vesna Popović, odbornik Mitar Vuković i mještani Trmanja Milija i Mladen Vlahović i Miško Selić i mještanin Pipera, Rajko Vulikić.

Aktivno ćemo se baviti potrebama građana, jer snaga zajednice je u udruženom djelovanju i okupljanju oko zajedničkih problema. Danas imamo priliku da prepoznate izazove direktno adresiramo i uložimo trud da ove mjesne zajednice opremimo infrastrukturnim rješenjima koja će im omogućiti olakšano funkcionisanje i podići kvalitet njihovog života, izjavila je Borovinić Bojović.

Na sastanku je precizirano dalje postupanje u rješavanju izgradnje putnog pravca Blizna-Trmanje koji bi u znatnom poboljšao povezanost Rovaca i Pipera. Sagovornici su razgovarali o problemima sa vodosnabdijevanjem, a razmotreni su i neophodni koraci u postavljanju adekvatne rasvjete duž glavnog puta.