Predsjednik Savjeta za pitanja osoba sa invaliditetom prisutstvovao turniru PODGORICA OPEN 2023

Predsjednik Savjeta za pitanja osoba sa invaliditetom Skupštine Glavnog grada, odbornik Goran Šćepanović, prisutstvovao je Međunarodnom turniru u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom PODGORICA OPEN 2023, koji su organizovali stonoteniski klub za osobe sa invaliditetom „Luča” i Paraolimpijski komitet Crne Gore, uz tehničku podršku Stonoteniskog saveza Crne Gore.

Šćepanović je izrazio zadovoljstvo organizacijom ovog sportskog događaja i istakao da mu je privilegija što je imao priliku da upozna učesnike turnira i njihov pristup sportu i, prije svega, životu. Tokom sportske manifestacije on je razgovarao sa predsjednikom Stonoteniskog saveza Željkom Šoćem i predstavnicima STK „Luča” Dejanom Bašanovićem i Čedom Damjanovićem, dok se o radu i planovima Paraolimpijskog komiteta Crne Gore upoznao u razgovoru sa njegovim predsjednikom Igorom Tomićem.

Na turniru je učestvovalo više od 50 takmičarki i takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Crne Gore, a među učesnicima su bili i osvajači šampionskih titula sa evropskih i svjetskih prvenstava, kao i olimpijski prvaci.

Međunarodni turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom PODGORICA OPEN 2023 podržao je Glavni grad i Ministarstvo sporta i mladih.